BLOGGER TEMPLATES Funny Pictures

Blog ku bernilai ??????

Salam

Td aku buat blogjogging skit..Then aku stop la kat blog Miss Imaza93 tuk melepaskan penat lelah jap. Aku baca dia nya latest post bout 1 web tu, http://bizinformation.org/my/ . Web tu bleh calculate berapa nilai ko nya website. Pergh! Agak canggih di situ! So, aku dgn teruja nak tau la brp la nilai blog aku ni. Kot2 kalo mahal, leh la aku jual kat tokey Yahoo ke, Gmail ke, x pun kat Mr. Mark Zuckerberg, owner facebook tu. (Haha, berangan je la aku ni)

So, aku copy tampal aku nya blog url kat situ, then website tu pun calculate la...Tok Tek Tok Tek, kuar la nilainya..Berapa gamak nya nilai blog aku? Zzzzzz....Blog aku bernilai $1561.08 je. Lepas di convert ke Ringgit Malaysia, bernilai RM 4766.76. Haha. Ade hati aku nak jual blog aku dgn nilai camtu. Sabo je la.

Huhu..Ingat berjuta-juta USD nilai blog aku, tgk2 ciput je! Haha

Tp xpe, kan ku terus kan usaha ku utk tingkat lg mutu blog aku ni. Biasa la tu, newbie la katakan. Pelan-pelan kayuh, jgn gopoh (katanya dek Cat Farish). Ait! So, korang leh la test plak, brp nilai blog korang or website korang k! Ade cecah juta or BiL LiI OoN x? Selamat mencuba k! Link dah aku bg kat kat ats. (Again thanks to Miss Imaza93 for the nice info)

3 Critics:

Khairul Amry Mohamad Puad said...

hahaha...blog aku 122k JER...HUHUHU..google million tuuu..gilor lah...dalam tu jer..tapi kalau nak jual blog aku ni betul2 singgit pon belum tentu. hahaha

Fir Ikhwan said...

oit..dah cecah million ko nya blog? Haha..aku ribu riban je..Xpe. Plan2 kayuh, jgn gopoh..

.izzati liyana. said...

ribu? ok la tu. dari seposen kan? shopping baju suar bpuloh tu leh dpt. :)