BLOGGER TEMPLATES Funny Pictures

Owh Blog!

Salam

Adess! Beberapa hari ni, blog aku ni x disentuh langsung...Bukan sbb malas. Tp ada hal-hal tertentu yg aku terpaksa selesaikan terlebih dahulu..Lagipun, idea pun xde nak cite pasal pe..

Owh! Sebelum terlupa, ingin ku perkenalkan satu lagi blog dari aku..Blog ni adalah adik kpd blog aku yg pertama ni la (Freedom Of Speech). Sbb tgh duk cibuk selesaikan hal blog baru ni jgk, aku terpaksa abaikan sementara blog Freedom Of Speech aku ni. 

Tp Alhamdulillah, semuanya dah selesai, kedua-dua blog aku ni akan beroperasi mcm biasa. Akan ku cuba update kedua-dua blog aku ni sebaik yg mungkin..Tuk pengetahuan semua, blog kedua aku ni berkaitan dengan bola sepak shj. Mudah sikit aku nak fokus tajuk yg nak di cerita kan kat org laen..

So, dengan bangga nya, aku perkenalkan my 2nd blog iaitu  -  GOoaL-KRaZZy.blogspot.com . Jgn malu-malu, jgn segan-segan, jemput la dtg ke rumah baru saya nnt k!

Header Blog GoAL KraZZy 

1 Critics:

Khairul Amry Mohamad Puad said...

OO...BLOG PASAL BOLAA...HEHE,AKU KURANG SIKIT BAB BOLA NI :p TAK PER BRO, TERUSKAN BERBLOG...BOLA, NICHE YANG BAGUS GAK TU