BLOGGER TEMPLATES Funny Pictures

1st Post Using My BB Bold 9000

Salam

Ait! Post kali ni agak pendek skit sbb aku create post ni guna BB aku. Saje2 nak test, nak tgk, jd ke x. Kalo jd, elok, nice je look nya mcm post through comp, lepas ni x pyah la penat2 aku on kan comp n berblogging through comp lg. Akan ku berblogging melalui BB Bold 9000 aku shj..Yezza...

So, inilah hasilnya!
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 Critics:

Khairul Amry Mohamad Puad said...

pergh!!!! BB tuuu..jeles aku.aku pakai cikai jer...hohohoh

Fir Ikhwan said...

Ala..BB 2nd hand je. Saje nak test, tgk ok ke x. TP bila kuar kat blog, aku rasa, better aku post article pakai comp la dari BB. Hasilnya lagi memuaskan. Aku pun pelik, asal la blogger x bergabung dgn BB tuk bt program yg sesuai tuk pengguna BB berblogging. Mcm wordpress, diorng ade bt prog khas tuk pengguna BB kalo ad yg nak ber blog. Prog tu sebijik mcm kita blogging through comp.