BLOGGER TEMPLATES Funny Pictures

Loving You

Salam

     Dh beberapa hari aku x bt sebarang post...sumanya disebabkan tiada tenet. Haha! Tuk pengetahuan korang, aku hack je tenet yg ade di sekitar kwsn rmh aku. Hehe. Xde la. Ade wifi free kat kwsn rmh aku yg x pkai password, tu yg aku tumpang sekaki "pinjam", tuk surf tenet.

     Ok la. Mlm ni mmg aku xde pe nak bercerita, nak berkongsi dgn korang. Mlm ni, tiba2  je aku jd jiwang. Aku sebenarnya br je hbs baca beberapa part dlm novel "Lagenda Budak Setan (Saga 1)". Haha! Leh korang percaya x? Aku baca novel? Zzzz..Pe salah bro/sis suma kan? Normal la tu. Xde pun kesalahan aku buat kat situ. Sambil-sambil aku baca novel tu, aku layan sekali lagu dari Minnie Riperton, "Loving You". Aku pasti ade antara korang pernah dgr lagu ni. Lagu old skool tu..Kat bawah aku upload kat video dia.

Minnie Riperton - Loving You
     Lagu ni ditulis pada tahun 1975. Pergh! Aku x lahir lagi waktu tu. Aku lahir 17 tahun lepas tu, 1988, & lagu ni masih & berterusan diperdengarkan sampai la skang ni. Mcm x prcaya kan? Percaya la ek. Sama la jgk dgn lagu-lagu Seniman Agung kita iaitu, Allahyarham Tan Sri P.Ramlee. Lagu nya masih menjadi siulan masyarakat kita. 

     Erm, dah alang-alang aku jd jiwang pagi2 buta ni, aku kongsikan la skali full lirik dari lagu Minnie Riperton ni, "Loving You". Mula-mula aku dgr lagu ni kat satu rancangan komedi, mula-mula nak gelak jgk dgr lagunya, tp last2, jd minat plak..Haha..Ait! Ni liriknya...(credit to Metrolyrics)

Lovin' you is easy cause you're beautiful
Makin' love with you is all I wanna do
Lovin' you is more than just a dream come true
And everything that I do is out of lovin' you
La la la la la la la... do do do do do

No one else can make me feel
The colors that you bring
Stay with me while we grow old

And we will live each day in springtime
Cause lovin' you has made my life so beautiful
And every day my life is filled with lovin' you

Lovin' you I see your soul come shinin' through
And every time that we oooooh
I'm more in love with you
La la la la la la la... do do do do do

2 Critics:

Khairul Amry Mohamad Puad said...

aku ni tak tahu la kategori jiwang ker tak...rasa macam tak. hehehe..tapi rasa macam teringin nak berjiwang gak....hohohohohoh

Fir Ikhwan said...

Haha.ala, x salah bro nak jiwang. Masing2 ade hati. Masing2 ade perasaan. Peduli la pe org nak ckp. Org ckp lebih2 ni, padahal tgk2 dia pun sama jgk.