BLOGGER TEMPLATES Funny Pictures

Incoming! The 4th Child

Salam

     Nyaman tul pagi-pagi ni. Sedap duk sorang2, kul 3,4 pagi, mencari idea tuk dijadikan entry blog yg seterusnya. Asal ade gmbr beckham lak ni aku letakkan? Hoho. Ni la aku nak cite kan. Sedang aku walking2 kat facebook aku, aku view la page Beckham ( yg official k!). Kat page tu, dia post la pasal bnda terbaru yg berlaku kat isteri & fmily dia.

     Ape yg berlaku kat family dia? Yup, isteri Beckham, Victoria Beckham a.k.a Posh (Spice Girls), telah dikatakan mengandung. Dijangkakan anak baru diorng akan tiba this summer. Anak laki or pompuan, itu tak dpt la dipastikan lg, sbb masih terlalu awal. Beckham ckp jugak yg suma family dia termsuk 3 anak lakinya, iaitu, Brooklyn, Romeo & Cruz x sabar2 nak tunggu adik diorng yg baru tu.

     Untung Beckham ni. Dah la kaya, pastu family lak makin membesar, makin meriah, makin happy aku tgk. Haha, kalo aku la ade rzki cam dia, Alhamdulillah. Syukur la sgt2. Tuk pengetahuan korang, aku minat Beckham ni bkn sbb aku gay k! (asal la aku tgk, 2,3 menjak ni, ramai bebenor duk cite pasal gay). Aku minat Beckham disbbkan certain perkara. Antaranya, dia ni aku nya favourite sports celebrity.
     
    Dia punya determination, kesungguhan dlm sukan bola sepak mmg aku kagum. Umur dah 35 tahun, tp, masih gigih bermain & berlatih semata-mata tuk wakili England. X ramai org mcm dia. Kalo nak dikira, leh je dia duk rileks, buang duit berbilion dia tu, x payah maen tuk England. Tp x, dia laen dari laen. Hopefully ramai la anak muda pemain Malaysia kita ikut contoh dia dlm kesungguhan tuk memartabatkan bola sepak Malaysia

     Reason laen yg buat aku minat kat dia ialah, dia punya sikap "caring" & penyayang dia terhadap family nya, terutama anak-anak dia. Aku respect tul cara Beckham bentuk diri dia tuk jd ayah mithali gitu org ckp, dlm menjaga anak-anak dia. Ketiga-tiga anak dia, suma dpt kasih syg sama rata. Dia punya cinta kat isteri lagi la. Bukan maen tinggi!

     Selain tu, dia jgk aku nya fesyen ikon. Mmg x dinafikan, Beckham punya fesyen sebenarnya byk diberi tunjuk ajar oleh wife kesayangan dia, Victoria Beckham. Bukan maksud aku, bila aku jd kan dia fesyen ikon aku, suma benda yg berkaitan fesyen dia pakai or buat, aku nak buat jgk, pakai jgk. Tgk kemampuan la jgk kan?  X gitu?

P/S: Dgr cite kat media massa UK & US, anak Beckham, Brooklyn & Romeo dinobatkan lelaki paling handsome top 50 kat satu majalah, pada tangga 28 & 27. Pergh! Baru umur brape tu, dah tercalon. Kalah Justin Bieber you! Ayahnya, Beckham pun duk tangga 36 dgr cite, dlm carta laki paling handsome. Btul or x, aku xpasti la.

3 Critics:

aye-na said...

baby bakal lahir tu msti diharapkn prmpuan..sebab dh 3 laki2. apapn, apa yg ko ckp psl beckham tu sy pn suka..xrmai celebrity barat yg mcm dia..kira blh kekal rumahtangga smp skrg pn pncapaian yg sgt2 baik utk kategori celebrity..huhu

Fir Ikhwan said...

haha...kalo aku x sekaya dia, aku nak pohon pd tuhan sekurangnya jadikan aku seorng ayah yg adil, tegas dlm manja pd masa akn dtg. Insyaallah..

aye-na said...

amin2..=)