BLOGGER TEMPLATES Funny Pictures

Gila Gatai Bebenor Dia Ni....

Salam


Ni post ke 2 aku ttg lawak. Cuba korang tgk gambar yg aku upload kat ats? Tgh aku duk google gmbr berkaitan "Humour", terjumpa plak aku dgn gmbr ni. Haha..Gila Sex tul aku tgk. Nak gelak pun ade aku tgk. Leh plak camera man ni shoot tepat baek punya gmbr. X sangka aku. Prince Charles tu beb..Haha..

Bleh je plak tgn dia tu terbuka mcm tu. Pompuan tu plak bleh lak suka-suka je bila Prince Charles buat tgn camtu. Haha..Aku ingat anak-anak dia je yg jenis gatal, tapi ayah nya pun sama jgk. "Bapa Borek Anak Rintik" org ckp. Hehe...Hopefully aku x kena saman dek diorng. Kalo x, mati aku kena saman berjuta-juta USD nnt. Owh Tidak!

4 Critics:

Khairul Amry Mohamad Puad said...

sib baik tangan tu jauh lagi. kaau dekat.....huhu

tak per bro, diorang tak paham baca blog melayu. tak kena saman punya. hahaha

Fir Ikhwan said...

uit..sure ke? kalo diorng panggil translator kat US yg leh translate malay ke english, x ke nahas aku nya blog ni? Kan, x pasal2, google kena saman lg skali, trus ttup pjbt kat Malaysia

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

juta juta pound.... prince charles org london.. lagik tinggu tu dari usd kalau kena saman.. keh keh keh

Fir Ikhwan said...

@Mimie - Haha..kalo kena saman mati la den.. Uit? Ye ke? Kita x reti skit bab USD, Pound ni. Tau RM je...Hahaha