BLOGGER TEMPLATES Funny Pictures

Ouch! Are You Sure That Justin Bieber?

Salam

     Ait! Dah lama aku x berblog disebabkan xde idea. Dah perah hbs2 kepala otak aku ni, pe la nak dikongsikan bersama, tp x dpt2 jgk. Pagi td baru la aku dpt idea nak kongsi pe. So, aku decide nak kongsi cite pasal penyanyi remaja yg tgh top kat US skang ni, yg mana ramai bebenor la peminat nya terdiri dr wanita. Ait! Siapa lagi kalo bukan Justin Bieber....

JUSTIN BIEBER

      Sumanya berlaku pagi td, duk aku khusyuk tgk astro, channel MTV (713). Masa tu ada program "VH1 Short List". Pergh! Mmg klaka tv program tu. Masa aku duk tgk tu, tema diorng waktu tu ialah "The Most Awkward Celebrity Moment". So diorng buat 10 List ttg moment yg paling Awkward berlaku kat selebriti US. Salah satu yg termasuk dlm list diorng tu ialah Justin Bieber. Pe yg berlaku? Pe yg budak ni dah buat smpai kelakar habis? Hehe. Aku ade upload video nya kat bawah. So, boleh la korang tgk pe yg budak ni dah bt sampai kan dia di list kan no 7 dlm  "The Most Awkward Celebrity Moment".

      Opss! Mintak Maaf pada peminat Justin Bieber ya! Ala, gurau2 je. Maybe ade sesetengah org dah tau hal ni. Tp aku kongsi kan jgk...Tuk happy2 la katakan..


P/S: Kalo aku la, malu mmg tak terkira la. Tp, perkara-perkara mcm ni buat kita jd matang jgk. So lepas ni, dah tau pe kan berlaku, bleh la elak ianya dari berlaku lg.

5 Critics:

ken said...

justin bieber is giving too much attention :P

Fir Ikhwan said...

Haha..you are absolutely right, ken!

Khairul Amry Mohamad Puad said...

ouch!!!adoyai...hohoho

Pink Diva said...

hahaha! embarrassing moment !!!

Khairul Amry Mohamad Puad said...

bro...dah ada 2 pengomen baru...keep it up bro!!!