BLOGGER TEMPLATES Funny Pictures

Where Mmmm, meets Aaahhh!

Salam


     Hoho. First off all, jgn ingat tajuk post aku kat ats tu, ade kena mengena dgn seks ye! Xde! Today post is bout me...Ttg aku p mkn kat mcd (mkn kat mcd pun nk cite ke?) Haha.. Peduli pe aku. Aku nak cite jgk..Bkn pe. Td idea nak tulis, nak kongsi cite. Ape salah, sekali sekala aku merapu meraban lak kan?

     At 1600H td, aku p Times Square (TS). Tujuan utama aku p sana bukan tuk p shopping or berjln-jln tgk wyg or berhibur ke pe. Just dtg TS tuk gunting rambut je kat Micheal & Guys Saloon. Dah slsai segala nya kat saloon tu, aku p la MPH Bookstore jap, tuk order certain books. Hopefully la buku yg aku nak tu ade kat outlet laen. By next week, buku yg aku order tu akan smpai. Wah! Cpt la skit ko smpai yek!

     Oh! Terlupe nak cite. Odw aku p TS, aku terserempak la dgn sorang blogger perempuan ni. Aku kenal dia, cuz aku ade baca dia nya post/artikel baru-baru ni. Aku pasti sgt dia adlh one of the blogger yg join gengblogger group. Aku nak konpem kan dia btul ke x, aku buke la gengblogger nya web guna BB aku. Check2, mmg sah. Aku nak tegur mulanya. Tp duk fikir2, biar je la. Lagipun, dia bleh dikira very the senior la dlm gengblogger. Aku ni baru je ha nak merangkak..So, aku batalkan la niat tuk menegurnya..

     So, go on dgn cite merapu ku. Lpas selesai kan hal kat MPH Bookstore, aku p la mkn kat Mcd, cuz perut ku yg belum diisi sejak waktu pagi, meronta-ronta minta diisi kan. Zzzzz, x reti2 sabar tul perut aku ni! Smpai Mcd, pe lg, aku order la set yg tgh duk famous kat Mcd skang ni, iaitu Prosperity Burger. Set burger ni, mmg fav aku. Dulu pernah aku mkn set burger ni berturut-turut smpai la set tu dilupuskan smentara waktu. Tp kali ni, aku tgk, Set Prosperity Burger ni, ade kelainan skit.Yup! Dulu air, dia bagi air coke or mana-mana air pilihan kita sendiri. Kali ni tak. Diorng letak special drink. Ape name air nya aku x tau la. Yg aku tau, air tu, dia campurkan air Sprite dgn Orange. Pergh! Masam yg amat!

TWISTER FRIES, CHICKEN PROSPERITY BURGER & UNKNOWN DRINK YANG AMAT MASAM!

     Gmbr kat ats ni, set prosperity burger yg aku pilih. Owh! Jgn ingat ade 2 twister fries kat gmbr, bermakna aku kuat mkn k! Sori skit! Aku ade extra fries sbb si pelayan Mcd bg aku free of charges! Sbbnya, aku nya set makanan, x siap2 walaupun aku duk tercegat penat menunggu kat depan kaunter bout 20 minutes. Mcm haram lg, suma pelayan bt x tau. Dh terang2, nmpk aku nya tray, kosong lg. Bukan nya reti nak brtnya aku order pe, sape amik order aku. Yg tukang amik order aku, ntah hilang ke mana. Bangang tul! Nsb baek korang tau isi hati aku, bg extra fries..Rasuah Owh! Haha!

     Kalo korang tgk btul2 kat drinks tu, ade ayat tulis. "where MMMM, meets Ahhh!" Yup, aku amik kat ci2 la, tuk jadikan tajuk post aku hari ni. Owh, 1 lg. Tuk pengetahuan korang, after 4 month, ni la 1st fast food yg aku mkn. The last fast food aku mkn 4 month ago is Western Bacon Cheeseburger dari "Carl's Jr. Burger". Huhu. 4 bulan x mkn fast food. Leh bt rekod tu...Tp sbnr nya, mmg x elok pun mkn selalu fast food ni. Tul x?

WESTERN BACON CHEESEBURGER - CARL'S JR BURGER, yg aku mkn last 4 month ago.

     Aku pun x pasti la bila plak aku leh mkn fast food ni lg. Cuz, aku nya kesihatan x la mengizinkan sgt mkn bnda-bnda mcm ni sgt. Tmbahan lg dgn air bergas, like coke n pepsi. Tp, kalo dh kemaruk sgt, mybe trpaksa la aku balun jgk..nak bt cmne kan?

3 Critics:

Mknace said...

:) :) :) terbaeekkk!!!!

Fir Ikhwan said...

Ape yg trbaek tu Mknace? Haha..Prosperity Burger ke?

Khairul Amry Mohamad Puad said...

aku selalu g KFC jerk. McD kureng sikit der...burger kat luar lagi sedap..hoho....