BLOGGER TEMPLATES Funny Pictures

GATHERING BLOGGER TUK KAWAN-KAWAN KUANTAN/PAHANG?

Salam



Aku duk belek sana sini blog kwn2 td. Tiba-tiba hati duk dengki, jelous nak mampus sbb duk baca entry sorang2 yg duk kata nak bt gathering blogger sana sini. Huhuhu.. Best nya! Aku nak join jgk!

Tp agak syg, kebanyakkan nya gathering agak jauh dari tmpt aku, kuantan. So, ak ingat, nak la ajak kwn2 blogger, segala otai blogger dari kuantan, meh la kita bt satu gathering tuk blogger kuantan.. X nak ke kenal2 sama sendiri..

Syok skit dpt kenal kwn blogger yg baru. Aku duk kuantan tp nak dgr blogger tertentu dari kuantan nak bt gathering bkn maen payah! X tau la kalo aku terlepas pandang or tersilap dengar ttg activity gathering blogger kuantan sblm ni...

So pada otai2 blogger dari pahang secara umum atau kuantan secara khususnya, meh la kita anjur satu prog tuk kita suma. Kita bincang sama-sama, then kita bt. Baru nmpk seronok skit. Asyik2, nak gathering, kena pi KL. Skit2 KL. Adoi.. kalo jenis yg byk duit, leh la travel jauh2. Yg sederhana punya kewangan? Erm... dengor sambil tgk gamborje la jwb nya..

Ala, kat kuantan ni bkn maen byk tmpt leh duk bt gathering. Tu ha! Kat Teluk Cempedak (TC). Famous pe? Nak maen bowling pun ad kat kuantan. Tgk wyg? Pun ada.. So, pe lg? X pun, meh kita pi cherating ramai2. Haha. Gempak seih!

Kalo ada yg leh sanggup bekerjasama dlm nak bt prog gathering ni, leh contact sama sendiri. Kalo xde jgk, xpe la. Nak bt cmne kan? Biar je la. Pi je la gathering kat KL tu ha.. Haha.. Merajuk la plak!

4 Critics:

shat said...

wow, cherating. besh besh

suha said...

cik suha kt nilai (^_^)
xdapek la den nk join hehe

Fir Ikhwan Affandi said...

@ shat - Tu la pasal. Best kan kalo dpt bt gathering kat cherating... kenal2 kwn baru gitu...

Fir Ikhwan Affandi said...

@ suha - Hehe. Xpe. Kalo ad masa, meh la join dtg yek..