BLOGGER TEMPLATES Funny Pictures

Blog ku berubah wajah lagi!

Salam

Fuh! Fuh! Fuh! Haiya! Manyak habuk woo dekat ini blog! Haha! Dah beberapa hari aku senyap jap dari berblog ni. Suma nya gara-gara malas. So, skang aku dah kembali, kembali dgn wajah blog ku yg baru! Yezza!

Mesti la tukar baru wajah blog aku, kan aku dah ckp kat atas td, blog aku penuh dgn tahi cicak, habuk, sarang lelabah pe sumanya..Haha! So, dah cuci2, dah mop2, bertukar la baru blog aku ni. Camne? Ok ke x? Kalo ok, puji, kalo x ok, diam jer la ek! Hehe

Ait, so kalo sebelum ni, aku letak shoutmix & profile aku, kat sebelah kanan kan. Tp kali ni, aku letak kat bwh lak. So, pada sape2 yg nak kenal aku, leh la ringan2 kan tgn gerakkan cursor ke bawah tu ha skit. Nak berbisik, nak menjerit kat blog, bleh la singgah kat shoutmix aku tu k! Sape2 yg nak jd kawan/follower blog aku, leh gerakkan cursor tu skit ke bawah jgk sbb aku letak senarai follower aku kat bawah. Space belah kanan dah penuh, so xde tempat nak letak.

Opss! Sebelum terlupa, kalo korang pi ke HOME korang ade nampak x slideshow kat ats tu. Ade 3 slideshow. Ait! Slideshow to adalah cara aku tuk promote campaign Churp Churp aku. Setakat ni, aku duk promote campaign Milo Fuze, Axe & Petronas. So, pada sape2 yg sudi tuk menderma, leh la tolong2 klik kan iklan yg ade kat slideshow di atas k. Akan ku tukar or tambah kan campaign Churp Churp bila ada campaign baru k.

Lastly, pada sape2 yg dpt / x dpt / review / x dpt review / blog aku ni, tp rasa blog aku ni berat sgt, leh la complain kat email aku k! Ni email aku, flexforrevo@gmail.com. Mudah skit aku tau pe benda barang yg aku dah letak, yg dah bt blog aku berat semacam mcm penuh dosa, ait!

6 Critics:

JasLynn said...

lawa blog ko.

Fir Ikhwan Affandi said...

@JasLynn - Haha. Tq2. Blog ko pun pe kurang nya. Nice jgk. Jas, asal lama x dota?

JasLynn said...

Hoho, kadang2 jer aku on. Ko kat kl ke skg?

!tomatokering! :) said...

cantik dah blog.. simple je.. :)

Fir Ikhwan Affandi said...

@JasLynn - Yup. Kat kl. Kat prisma. Asal? Xpe, slow2, lame2 ok lah tu. Nnt full la blog ko. Ko bt blog fokus pasal fotografi sudah. Sure rmai yg minat.

Fir Ikhwan Affandi said...

@!tomatokering! - Tq so much. Simple ke? Haha..