BLOGGER TEMPLATES Funny Pictures

SEGMEN BLOGGER PANAS : PUNYAI 1000 - 1500 FOLLOWER ?

Salam


For the first time, aku nak join segmen dari blogger super duper otai dalam dunia blog, sape lagi bukan Mr BEN ASHAARI. Dulu, asyik pandang jer, lalu jer, join pun x segmen yg dia bt. Reason sbb malu, tkot & sbgnya. Ye la, aku ni newbie baru dlm dunia blog. Sapa la nak pandang eden ni ha. Haha!

So pada sape2 yg nak join segmen dia ni, leh la klink kat link yang aku bagi ni, SEGMEN BLOGGER PANAS : PUNYAI 1000 - 1500 FOLLOWER ? Meh la sama-sama kita jadi kawan dlm dunia blog ni k! Dunia kita ni kecik je, pusing2, tang situ jgk jumpanya. Org ckp pe, "Pi Mai Pi Mai Tang Tu" jgk..Hehe.

11 Critics:

ayuhidayu said...

salam..

sy dr blog abg ben..
salam perkenalan

Pembawa_Wacana said...

Selamat berkenalan... :)

anizsDANbintang... said...

keep blogging =)

Fir Ikhwan Affandi said...

@ayuhidayu - Salam perkenalan ms ayuhidayu. Tq so much for visit my blog

Fir Ikhwan Affandi said...

@pembaca - salam berkenalan jg dari sya kepada saudara. tq

Fir Ikhwan Affandi said...

@anizsDANbintang - Ait! tq for visit my blog. Kan saya teruskan berblog ni..hehe

udin said...

as-salam..

dtg singgah dari blog ben ashaari..

Fir Ikhwan Affandi said...

@udin - Salam perkenalan juga pd saudara.

padlie said...

Salam perkenalan daripada padlie.
Datang dari blog Abang Ben..

Jemput ke http://ceritapadlie.blogspot.com/ bila ada kelapangan. :)

Lulu caldina said...

semangat untuk terus berblogging...

Khairul Amry Mohamad Puad said...

salam perkenalan ari aku gak bro.. saya amry. kekekeke