BLOGGER TEMPLATES Funny Pictures

Shopping Time! (For Gurlz Only)

Salam

Ait. Td aku dah post entry tuk berterima kasih kpd Mr Ben Ashaari, cuz sudi listkan blog aku dlm Senarai Blogger Kepanasan. So, traffic dah up, aku kena la tambahkan lagi usaha aku tuk buatkan blog aku feymes cam blog Ben Ashaari

Erm...korang pernah shopping x? Sape yg ckp x pernah shopping tu, nmpk sgt la menipu. X kan la x pernah shopping. Pi ke kedai runcit mamak ali tuk beli barang dapur, tu shopping la jgk panggilnya. Haha..(ye ke..). Tp, aku bkn nak ckp pasal shopping brng dapur, tp shopping baju or pakaian.

Camni la, pendek kan cite, aku buat entry ni, sbb aku nak tlng promote kan blog kwn aku. Dia ade buka perniagaan, mcm butik online la org panggil. Butik dia ni just jual pakaian wanita shj. Ok! WANITA SHJ! Laki nak beli tuk awek korang bleh, tp jgn beli tuk korang pakai sendiri lak. Cth, beli bra, pas 2, pakai sendiri! Haram mcm bangang! Haha

Kat sini aku letak link tuk ke blog kwn aku ni, Selections@PnCBlogshop. Ringan2 kan la tgn korang tuk klik & berkunjung ke blog kwn aku ni k. Ckp je nama aku, kalo korang nak diskaun, sure dia bg sbb aku tlng promote blog dia. Hehe..Xde2. Gurau2. Mana ade diskaun. Nak diskaun, bincang dgn tokey k!

SELECTION@PNCBLOGSHOP

Ok la, bebel panjang2 pun bkn korang nak baca sgt. Cukup la kot smpai sini. SELAMAT BERSHOPPING!

P/S: Kalo Abg Ben leh promote blog kwn2 & follower dia, aku pun bleh jgk. Kurang2 dpt la traffic skit, & dpt la pahala jgk.. X gitu?

1 Critics:

Khairul Amry Mohamad Puad said...

waaa...bagus bro bagus.tolong menolong ni sangat la bagus.... :)