BLOGGER TEMPLATES Funny Pictures

Marry Me

Salam

Ait. Smlm dah duk cite pasal kisah aku kena kaco dgn kwn-kwn lama aku. Diorng ada call aku smlm. Tgh duk2 borak, soklan cepuk mas ditanya dek diorng kat aku iaitu "Bila Ko Nak Kahwin?". Hehe. Aku pun dgn pening kepala jwb je la soklan dari kwn-kwn aku tu.

So, disebabkan smlm aku dah kena tanya dek kwn-kwn aku pasal kawen, aku pun jd "GILA" skit hari ini. Jap, jap, terlintas kat fikiran, pelamin! Tup tup, duk terpikir ttg persandingan! Haha. Bleh jd "GILA" tul aku nnt. Dgn itu, dr mengelakkan aku dari "GILA" btol2, aku release kan tension dgn cara aku sendiri, iaitu listening to music. Bkn lagu yg Heavy Metal k! Yg slow slow camtu. Tp slow pun, bkn jiwang ait!

Tgh duk dgr lagu kat youtube tu, aku pun terclick la satu lagu dari "TRAIN". Tajuk lagu dia "MARRY ME". Sedap jgk la. Leh tahan la layan. Baru je nak mengelak duk pikir pasal topik kahwin, dah jumpa lagu ni. Lantok la! Layan je la. 

So, aku kongsikan kan la lirik dari band TRAIN -MARRY ME ni. Korang nak dgr lagu nya, pi la dgr kat youtube k. Ni aku bagi link. Klik SINI

TRAIN -MARRY ME
Forever can never be long enough for me 
Feel like I've had long enough with you 
Forget the world now we won't let them see 
But there's one thing left to do 

Now that the weight has lifted 
Love has surely shifted my way

(CHORUS)
Marry Me 
Today and every day 
Marry Me 
If I ever get the nerve to say 
Hello in this cafe 
Say you will 
Mm-hmm 
Say you will 
Mm-hmm 

Together can never be close enough for me 
Feel like I am close enough to you 
You wear white and I'll wear out the words I love 
And you're beautiful

Now that the wait is over 
And love and has finally shown her my way 

(CHORUS)

Promise me 
You'll always be 
Happy by my side 
I promise to 
Sing to you 
When all the music dies 

(CHORUS)

4 Critics:

Innanie | Ariffin said...

pagi tadi sy dgr kat hot.fm ttg kisah pertemuan cinta yg menarik... sgt seronok dgr pengalaman orang lain & tu adalah jodoh dia!!! wow... harap kita semua mendapat jodoh yang baik!

Khairul Amry Mohamad Puad said...

aku ni jiwang jugak bro, tapi tak pandai nak berjiwang...boleh bagi nasihat sikit?huhu...jodoh ko nak dekat dah niiiii...Hmmm

Fir Ikhwan Affandi said...

@ Innanie | Ariffin - Erm... Alhamdulillah syukur pada Tuhan pada sape2 yg dah dpt jodoh. Pada yg lum lg, tunggu je la ek. Sampai masa, ada la nnt.

Fir Ikhwan Affandi said...

@ Khairul Amry Mohamad Puad - Haha. Camne nak berjiwang? Entah la bro. Aku pun x tau nak ajar camne. Tiba-tiba jek kot perasaan jiwang ni leh muncul...hehe