BLOGGER TEMPLATES Funny Pictures

Alhamdulillah! Capai jgk 50 follower..

Salam


Alhamdulillah. Korang nampak picture yg aku upload kat ats ni? Nampak? Hehe.. Selepas 4 bulan aku berBLOG ni, follower aku dah cecah 50. Terima kasih byk byk byk byk byk pada yg follow blog aku yg sederhana ni. 

Memang la x leh bangga sgt. Ala, br 50 follower. Org laen dah cecah 1000, 10000, 100000 follower, x kecoh pun kan? Hehe. Biar je la. Aku cuma bersyukur je. Nak bg hadiah, aku ni miskin lg, duit nuffnang sekeping cek pun lum dpt. Hehe. Nxt time la yek aku bg hadiah

Insyaallah, kalo diizinkan Allah, ada rezeki, aku akan bg hadiah pd follower yg ke-100 nnt. Insyaallah. Tp, lambat la skit kot. Kalo 50 follower leh capai dlm 4 bulan, so maknanya ogos nnt, ckup la kot 100 follower. So, cpt2 la follow blog aku kalo nak hadiah

Hehe.. Xde xde. Aku x nak la paksa org follow blog aku ni. X nak la suh org follow blog aku dgn suap/rasuah hadiah ke pe. Cukup la hadiah yg aku nak bg nnt, anggap sbg tanda terima kasih. 2 je... Hehe. Once Again, Tq so much to my follower! Meh kita sama2 tingkat kan usaha dlm blogging ni ait!

10 Critics:

saya_arief said...

tahniah2.
teroskan berblogging.
:D

deeya said...

tahniah2 ..eyh eyh..ada gambar deeya lah awak upload ..hahaha.. teruskan usaha blogging :P

Fir Ikhwan Affandi said...

@ saya_arief - Tq, tq. Haha. Dulu blog ni slow slow merangkak, skang ni dah boleh jln2 skit. Ait! Sama-sama la kita berblog!

Fir Ikhwan Affandi said...

@ deeya - Mekacih2. Hehe. Ye ke ada? Mmg la ada, sbb deeya the latest follower dlm blog sy. Haha. Orait! Kan saya tingkatkan lagi usaha..

Shaherah said...

wah tahniah.. ^_^ terus kan berblogging.. jangan putus harapan k.. Jiwa mesti kental.. ^_^

Fir Ikhwan Affandi said...

@ Shaherah - Tq so much. Ats semangat yg cik shaherah bagi ni, akan bt saya terus berblog dgn lebih baek. Insyaallah. Jiwa mesti kental ek? Haha

nurulfzz said...

congratz =)

Fir Ikhwan Affandi said...

@ nurulfzz - Tq so much..

Fuuyooh said...

salam kenal bro.. lepak sini kejap.. hehe

Fir Ikhwan Affandi said...

@ Fuuyooh - Salam kenal! Hehe. Leh. Lepak la lama2 smbil baca blog sy.