BLOGGER TEMPLATES Funny Pictures

Why Sepah Why? Why Not Jozan?

Salam


Aduhai! Sakit nya mata ku melihat Maharaja Lawak mlm smlm. Berderau je darah! haha... Xde, xde. Mana ad smpai mcm tu skali. Yes! Aku mmg x puas hati dgn kemenangan Sepah smlm. Aku tgk Sepah dgn Jozan seimbang je diorng nya performance..

Menjadi satu kemusykilan tul aku... Erm.. Tang mana yg Jozan leh silap, terpeleot kat akhir-akhir ni. Adoi! Xpe la. Show pun dh hbs, aku pun puas hati jgk sbb Jozan still dpt no.2. Bukan skit dpt hadiah bro.. RM 250.000 tu... Bahagi dua antara Johan & Zizan, dpt la sorang RM125.000 sorang. Kump Sepah lak tmpt pertama, dpt RM 350.000, Nabil dgn tempat ke-3, RM 150.000 manakala Jambu, tmpt tercorot, dgn RM 50.000 shj.

Show smlm Jozan, Sepah & Nabil mmg outstanding. Jambu, ermmmmm... leh la! Aku suka time musical komedi yg disampaikan oleh Jozan. Pergh.. Mmg ad kelas tersendiri kata mamat khalid, juri tuk mlm tu. Agak terkilan skit dgn Nabil yg over run persembahan nya. Adoi, spoil skit je kat situ. Kalo x, maybe dia leh push Jozan & Sepah lagi skit...

Pasal kump. Jambu? Erk! No comment! Cuma aku suka tgk zila bakarin mlm tu! Seksi wooo! LOL! Gila gatai aku ni. Pe pe pun, aku still terhibur smlm. Kurang skit stress ni. Nxt year entah ad ke x lagi Maharaja Lawak ni, aku pun x pasti. Xde kot, sbb dia dah kumpulkan finalis2 dari musim 1 smpai 5. X kan nk kmpul lagi skali kot..

Erm... Dh hbs Maharaja Lawak ni, pe kata aku ajak korang menonton show baru lak kat astro warna. Show dari Salleh Yaakob! "I Follow" rasanya. Best kot. X pun, meh kita sama-sama bagi sokongan tuk program realiti berkaitan agama yg menjadi fenomena skang ni, iaitu "Imam Muda" & bakal menerjah kaca televisyen jgk x lama lagi, program "Ustazah Pilihan"... Seronok, seronok jgk, tp kena la seimbang kan?

IMAM MUDA YANG KINI TELAH MEMASUKI MUSIM KE-2

USTAZAH PILIHAN BAKAL DITAYANGKAN

2 Critics:

shat said...

tu dia pengkritik terhandal abad ini hehehe

Fir Ikhwan Affandi said...

@ shat - haha.. xde la kritik sgt. Biase2 je. Cuma terkilan skit dgn kekalahan Jozan.. 2 je..